Persoonlijke verwarming

Bij ruimteverwarming is het de bedoeling om de materie in een ruimte (vloer, muren,  plafond, meubilair etc) te verwarmen. Als de materie zelf voldoende warmte in de ruimte  straalt, dan kan het paneel uit.

 

Met persoonlijke verwarming is het juist de bedoeling om de infrarood straling op het lichaam (of deel daarvan, zoals handen of voeten) te richten.

Infrarood straling heeft een positieve invloed op de gezondheid van de mens. De infrarood straling verwarmt de opperhuid en deze warmte is goed voor bloedsomloop, spieren en gewrichten.

 

De Enthus producten voor de persoonlijke verwarmen zijn gebaseerd op de lange golf infrarood straling. Omdat ze vaak op korte afstand van de gebruiker worden geplaatst mag de oppervlakte temperatuur niet te hoog worden om verbranding te voorkomen.

 

Er zijn talloze geschikte producten  voor persoonlijke lichaamsverwarming.

In de webshop zijn een aantal te vinden onder comfort.

 

Ook panelen aan plafond, muur of zelfs mobiel kunnen voor een uitstekend resultaat zorgen. Bijzonder zijn de panelen met een eigen design. Elke digitale afbeelding kan op een paneel worden gedrukt. Voor meer informatie neem contact op.