Enthus is klaar voor de toekomst

Enthus is in 2013 begonnen met de verkoop van infrarood panelen met daarop een eigen design. Dit concept was indertijd uniek en had de aandacht getrokken in de media.

In het SBS programma Lekker Leuk Leven is een uitleg gegeven over deze unieke manier van verwarmen. 

 

In de loop der tijd is ons duidelijk geworden, dat infrarood verwarming  zoveel meer mogelijkheden geeft om comfortabel en energiezuinig ruimtes en personen te verwarmen. De combinatie (infrarood-) verwarming en warmtebeheersing functioneert beter dan bij elk ander soort verwarming. Onze expertise op dit gebied is inmiddels uniek, mede omdat we een groot netwerk hebben opgezet van fabrikanten/leveranciers van producten op het gebied van infrarood verwarmingsproducten en temperatuur regelaars. Een gedeelte van dit productassortiment is opgenomen in de Enthus webshop, niet alleen voor de verkoop maar ook-met name- voor de specificaties en omschrijving. Klik hier voor directe toegang naar webshop.

 

Aardgas gaat als verwarmingsbron verdwijnen. Infrarood verwarming zal veel meer worden toegepast in woningen, kantoren, winkels etc….

Deze ontwikkeling is nu duidelijk gaande.

De kennis over infrarood verwarming is echter nog uiterst gering.

De ervaring en kennis op dit gebied is bij Enthus uniek. Een (gratis) advies van Enthus is daarom de beste manier om te weten te komen hoe een ruimte/persoon aangenaam en efficiēnt kan worden verwarmd.

 

 

Rinus Kwakkel

T: 06-53393742

IBAN
NL34RABO0135506115

BIC / SWIFT

RABONL2U

!

KvK

59174633

BTWnr

NL853352070B01

 

Algemeen

info@enthus.nl

Muiderberg

 

 

© 2013-2019

by Enthus.

All rights reserved