NEO

Onze NEO-modellen zijn de krachtigste panelen en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Met deze panelen bestaat de mogelijkheid om 's winsters een (deel)ruimte binnen te verwarmen en 's zomers bijvoorbeeld een terras. 

 

De NEO serie is verkrijgbaar in een vermogen van 1000W tot 3200W en is geschikt voor buiten of overdekte binnenruimte. De beugels voor muur- of wandbevestiging worden standaard bijgeleverd. Alle modellen hebben een IP55 label, wat betekent dat de unieke legering bestendig is tegen corrosie. Deze krachtige ver-stralers kunnen daardoor in vochtige omgevingen gebruikt worden, zoals buitenkeukens, kust omgevingen en zwembaden.

Eenvoudig in gebruik
De infrarood NEO serie wordt geleverd met elektrisch snoer en stekker voor elk stopcontact. Dit zorgt voor een makkelijke doe-het-zelf installatie. Een afstandsbediening is toegevoegd voor makkelijke bediening van de temperatuur regeling. De NEO ver-stralers vereisen geen onderhoud aangezien ze geen bewegende onderdelen bevatten, waardoor ze eveneens geluidloos zijn.

 

Klik hier voor specificaties en prijzen.