AKTIES/AANBIEDINGEN

WARMTEBEHEERSING

Enthus levert kwaliteitspanelen, die zorgen voor een comfortabele en gezonde warmte. Op zich is dit al een groot voordeel ten opzichte van de traditionele CV en de verwarming op basis van luchtverwarming. Meer informatie klik hier

De warmtebeheersing in een ruimte is niet alleen van groot belang voor het realiseren van het gewenste comfort, maar ook voor het besparen op de energiekosten, als geen of minder warmte nodig is in een bepaalde ruimte.

Nieuw zijn de wifi producten, die met mobiel en/of tablet via de (gratis) Tuya app kunnen worden aangestuurd. Zie voor een uitleg van de Tuya app hier en voor de wifi producten hier  .Gezien het belang van een goede warmtebeheersing heeft Enthus de volgende actie. 

Bij aankoop van een paneel van minimaal 500 watt: een gratis socket of actor.                                                                                                        

Bij aankoop van een paneel van minimaal 500 watt: een wifi thermostaat 25% korting.

Aanvraag via contactformulier

VERWARMING HOGE RUIMTES
De NEO B heaters zijn een groot succes voor het verwarmen van hoge en grote ruimtes. Met de remote control kan de heater in 4 standen worden ingesteld. De remote control bevat ook een timer.

De NEO W heeft ook een remote control, maar kan ook worden aangesloten op het eigen wifi netwerk. Een groot voordeel is dat de heater daardoor kan worden aangestuurd  met mobiel/ Tuya app. Tevens is de heater voorzien van een thermostaat.

De mogelijkheden om de warmte te beheersen zijn met de NEO W heaters ongekend. Een enkele heater is uitstekend geschikt om een werkplek te verwarmen. De stralingswarmte kan worden ingesteld om de optimale (werk-)temperatuur te realiseren. Met de remote control kan een tijd worden ingesteld, waarop de heater  uit moet.

Als er meer heaters in de ruimte zijn, dan kan elke heater afzonderlijk worden ingesteld. Het betekent dat zones kunnen worden gemaakt. Waar warmte nodig is kan de temperatuur hoger worden gesteld en waar geen warmte nodig kan de temperatuur lager worden ingesteld of de heater wordt simpelweg uitgezet. Dit alles kan op afstand met mobiel via de Tuya app worden geregeld. Voor meer informatie over de Tuya app klik hier.    

De introductieprijs van de NEO W voor 1 stuk, inclusief BTW, is

NEO W 1000 watt: €595                                                                                                                         

NEO W 1800 watt: €645                                                                                                                             

NEO W 2400 watt: €745                                                                                                                             

NEO W 3200 watt: €795

In veel gevallen is het mogelijk met deze heaters een comfortabele en gezonde warmte te realiseren  in hoge en grote ruimtes EN daarnaast de stroomkosten te verlagen. Het is een uitstekende optie om van het aardgas af te gaan, zeker in combinatie met zonnepanelen/windenergie. Bedrijven en instellingen met hoge en grote ruimtes kunnen gratis een advies aanvragen Desgewenst komen we op locatie.

Voor bestellingen met een aantal heaters wordt een interessante korting gegeven   

Belangstelling, neem contact met ons op                                                             

 

PANELEN MET EIGEN DESIGN (SCHILDERIJ PANELEN)

 

Enthus infrarood design warmtepanelen geven niet alleen comfortabele warmte, ze brengen ook sfeer vanwege de unieke designs op het paneel. Het bijzondere  hieraan is dat het design niet door de fabrikant wordt bepaald, maar door jou zelf.

 

Ieder digitaal aangeleverde afbeelding van goede kwaliteit kan op individuele basis op het paneel worden bedrukt. Dit is een ontwikkeling die een nieuwe dimensie brengt in het denken over warmte in een (leef-)ruimte. Voor de creatieve geesten een prachtige uitdaging.

Ga naar eigen design voor meer informatie.

Enthus geeft kortingen van 15%-30% op de modellen FLEX en INSPIRE

Een uniek cadeau!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rinus Kwakkel

T: 06 5339 3742

IBAN
NL34RABO0135506115

BIC / SWIFT

RABONL2U

!

KvK

59174633

BTW nr

NL853352070B01

 

Algemeen

e-mail:  info@enthus.nl

adres:   de Maar 29  1399JC Muiderberg

 

 

© 2013-2020

by Enthus bv.

All rights reserved